Glamplodge

Wilt u er een weekendje tussenuit om te genieten van rust, om een nieuwe omgeving te ontdekken of gewoon om lekker niets doen? ‘Glamping’ maakt het mogelijk! Glamping betekent namelijk dat u verblijft in een bijzondere en comfortabele accommodatie, klaar voor gebruik. U hoeft dus geen tent meer op te zetten of een caravan klaar te maken voor uw verblijf. De Glamplodge is voorzien van een woonkamer met gezellige zithoek met verwarming. De keuken bestaat uit een ingerichte keuken met 2-pits gasstel, koelkast en keukeninventaris. Tevens is er een comfortabele badkamer met toilet, douche en wastafel.

Buiten is er een fraai terras en een mooi uitzicht over het water. Er is een slaapkamer met een tweepersoonsbed van 1.40 x 2 m (excl. beddengoed zoals dekbed, kussens en lakens) en voldoende kastruimte. De Glamplodge is te huren voor een weekend, midweek of een week. Ook het bad- en keukenlinnen is niet aanwezig en dient u zelf mee te nemen.

Boeken kunt u via de onderstaande link: 

https://thelisresa.webcamp.fr/?camping=groeneeiland66

Huisdieren en roken zijn helaas niet toegestaan in de Glamplodge.

Aankomst: vanaf 15.00 uur            Vertrek: uiterlijk  10.00 uur

Beschikbaarheid

         

Boek nu voor een topvakantie in 2024!

U kunt helaas niet via deze website boeken. Neem een kijkje op de website van Capfun en boek hier voor een super verblijf in onze Glamplodge.

https://thelisresa.webcamp.fr/?camping=groeneeiland66

De RECRON-Voorwaarden zijn van toepassing, alsmede gedragsregels en regels voor verkoop en inrichting van de staanplaats.

In de bedrijfvoering wordt gewerkt volgens de uitgangspunten van Green Key. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden.