Camperplaatsen

Met uw camper eropuit trekken, is genieten van ultieme vrijheid. Stop op de mooiste plekjes en geniet van prachtige uitzichten. Camping Groene Eiland is daar een voorbeeld van.  Hier rijdt u eenvoudig met uw camper de plaats op, met de neus naar voren, zodat u , op de Appelhof, een prachtig uitzicht heeft op het altijd stromende water. Bij de plaatsen op het Tussenveldje  staat u aan de binnenzijde. Hier is ook geen vaste voorziening voor water en aan- en afvoer riool.

De camperplaatsen zijn verspreid over ons park en gelegen op de velden Appelhof (A) en Tussenveldje (C).  Vlakbij het water en de sanitair gebouwen. U mag van al onze faciliteiten gebruik maken tijdens uw verblijf op Camping Groene Eiland.

Kampeerauto tarief Voor -en Naseizoen: incl. 2 personen en elektra op Appelhof / Tussenveld, excl. toeristenbelasting €19,-

Kampeerauto tarief Hoogseizoen: incl. 2 personen en elektra op Appelhof / Tussenveld, excl. toeristenbelasting € 25,-


Deze prijs is inclusief twee personen, 10 Amp. stroomaansluiting, evt. televisie-aansluiting, gebruik van water aan- en afvoer, douches, afvalcontainers en het legen van chemisch toilet. Komt u met meer personen dan worden deze apart in rekening gebracht.

Een hond (aangelijnd) is toegestaan op ons park voor € 2.50 per nacht (op een camperplaats)

De camperplaatsen zijn beschikbaar van 01 april tot 01 november.

Komt u in het Voor- of Naseizoen bij ons kamperen? Met een van onderstaande kortingskaarten krijgt u een aangepast tarief:

Kortingskaart ACSI, ANWB, ADAC of Best Deal

4e438152-f837-4bb1-8fa1-3c8743fa8761