Kamperen aan het water

Een fantastische vakantie ervaring!

Gegarandeerd veel vakantieplezier op onze camping met het water om ons heen de zandstranden, speeltoestellen, wandelroutes en de natuur. Of wat dacht u van onze vele sport & spel activiteiten, op het terras van onze sfeervolle Bistro of probeer een van de watersportactiviteiten bij Watersportschool de Uitvliet. 

Zeker weten dat iedereen een superleuke vakantie heeft! 


download

De camping heeft in totaal 242 toeristische plaatsen, waar u met eigen kampeermiddel kunt genieten van een heerlijke vakantie vlakbij of aan het water. Komt u met een caravan, vouwwagen of tent, het is allemaal mogelijk op Camping Groene Eiland. Gaat u liever op reis met de camper, bekijk dan onze speciale camper-pagina. De kampeerplaatsen beschikken over een elektra aansluiting van 6 Amp. en de auto kunt u parkeren op een van de parkeerplaatsen in de buurt van de kampeerplaats. Ook uw hond is van harte welkom, mits aangelijnd. Helaas mogen de honden niet in het water rondom de camping. Alleenreizende jongeren (13-18 jaar) zijn helaas niet toegestaan.

Camping Groene Eiland beschikt over vele faciliteiten voor een aangenaam verblijf. Over het terrein verspreid vindt u diverse parkeerplaatsen, speelvoorzieningen, steigerplaatsen, zandstranden, wandelroutes, een sfeervolle Bistro en waterskischool. De sanitaire voorzieningen zijn modern, comfortabel en het douchen is gratis. 

Dichterbij de natuur kunt u haast niet komen. U kampeert in een uiterst groene omgeving met veel bomen en planten. Beleef het ultieme buitenleven!Mocht de plaats van uw voorkeur vanwege (weers)omstandigheden niet  aan u toegewezen kunnen worden, zullen wij er alles aan doen een geschikte, vergelijkbare plaats aan te bieden. 

Komt u aan na sluitingstijd van de receptie, registreer dann vooraf even uw kenteken. U kunt dan doorijden naar de door u geboekte kampeerplaats. U kunt zich de dag na aankomst aanmelden bij de receptie. Geen kenteken geregistreerd? Geen probleem, dan belt u bi aankomst even aan bij de Nacht-/Noodbel rechts naast de voordeur, dan helpen wij u graag verder.

Wilt u een kampeerplaats boeken? Ga dan naar de website van Capfun of klik op onderstaande link: 

https://www.capfun.nl/camping-nederland-gelderland-groene_eiland-NL.html