Informatie betreffende het coronavirus COVID-19 en uw verblijf bij Campingpark Het Groene Eiland Meer info

Nieuws

Groene Eiland "Nieuws"

Op zoek naar dagelijks nieuws?

zie onze facebookpagina en de Groene Eiland App!

Behalve deze nieuwspagina met nieuws, hebben we heel veel dagelijks nieuws en leuke weetjes. Deze nieuwsfeitjes zijn allemaal te vinden op onze facebookpagina en op het Groene Eilad App.

De facebookpagina van het Groene Eiland vindt u hier (klik op hier) of download onze Groene Eiland app via uw appstore op uw telefoon of tablet.

Het recreatieprogramma is bijvoorbeeld te vinden op onze app, en kunt een boekje ook afhalen in onze receptie.

Camping  het groene eiland  14.jpg

Drukke coronatijden...

De corona zorgt voor zomerse drukte op de camping. Veel campingliefhebbers blijven in eigen land en onze ruime opzet en ligging aan het water heeft velen doen besluiten om te kiezen voor een verblijf op het Groene Eiland. 

Er wordt veel online geboekt via de plattegrond, waarbij de meest favourite plaats gekozen kan worden. Alle accommodaties en voorzieningen zijn open, sommige aangepast naar de omstandigheden.

Zo zijn de sanitaire gebouwen alleen om te douchen en toiletgebruik en zijn er geen grote evenementen dit jaar. Dus geen Lach en Doedag of een Fuikfeest! De braderie is dit jaar een Zomermarkt geworden en de Wandelvierdaagse gaat wel door. De horeca is ingericht als eetcafe en de recreatieactiviteiten zijn in hoofdzaak voor de kinderen en tieners. Bij elk gebouw kun je eerst en/of nadien te handen ontsmetten. 

Op deze manier proberen we u, onszelf en ons bedrijf gezond te houden... 

bever therapy.png

Gelukkig nieuwjaar - 2020!

5 januari 2020 - Wij hopen dat het een geweldig kampeerjaar mag worden met veel gezelligheid, heerlijke zomeravonden, lekker eten en drinken en dat alles in een prachtige groene omgeving!

Wist u dat...
- onze camping voor onze gasten gesloten is van 13-01-2020 tot en met 23-02-2020. De receptie is wel geopend van 10-16 uur;
- de kantine omgetoverd wordt tot schitterend eetcafé "Het Groene Hart" met een frisse en nieuwe inrichting. Vanaf komend kampeerseizoen kun je komen genieten van een heerlijke lunch of een lekker speciaal biertje op deze unieke plek aan het water;
- wij afgelopen seizoen ons groepskamperen hebben uitgebreid en een prachtig Paviljoen (groepsruimte) aan ons aanbod hebben toegevoegd. Kom je groepskamperen, dan is deze ruimte bijvoorbeeld de ideale gezamelijke ontmoetingsplaats!

Op Camping Groene Eiland verveel je je geen moment! Ook in 2020 worden er vele activiteiten georganiseerd voor zowel jong als oud! Kijk gauw naar onze kalender zodat je geen activiteit hoeft te missen!

Camping  het groene eiland 9 - Copy.jpg Camping  het groene eiland  23.jpg  

Einde zomerseizoen, start winter

26 oktober 2019 - Het is herfst, het kampeerseizoen 2019 zit er al weer bijna op. Aanstaande donderdag is de laatste dag van het reguliere "zomerseizoen" dat loopt van 01 april tot 31 oktober.

Wil je ook in de winter optimaal genieten van je chalet of stacaravan? Boek dan ook eens een "winterperiode". Aanmelden hiervoor kan tot woensdag 30 oktober a.s. Vrijdag 1 november gaan wij het water afsluiten bij alle plaatsen die niet zijn aangemeld voor de winter. Dit houdt in dat u vanaf vrijdag ook niet meer mag overnachten op de camping. Voor de wintergasten is de slagboom geopend van 09.00 tot 17.00 uur.

Fijne winter en tot 2020!!!

NK Banaanvaren

07 september 2019 - Vandaag is alweer de 11e editie van het NK Banaanvaren! De deelnemende teams dienen een aantal disciplines af te ronden waaronder: Rondje Banaan, Banaan op z'n kop, Commandorun, The Dropzone, Reversed Slalom en Slalom. Kortom: een enrom spektakel voor de deelnemers, maar ook zeker voor de toeschouwers. De teams zullen arriveren tussen 08.00 en 08.30 en om 09.00 uur zullen de eerste teams het water op gaan.

  

Waterrijk Maas en Waal

5 september 2019 - Vandaag is er een artikel geplaatst in de Belgische 'Kampeertoerist' over Waterrijk Maas en Waal. Wilt u nog wat inspiratie op doen voor uw volgende vakantie? Lees hier het artikel.

 

Keep Them Rolling

30 augustus 2019 - Ze zijn er weer dit weekend! De leden van Keep Them Rolling van de Noordwest Veluwe Groep hebben hun kamp weer opgebouwd voor dit weekend. Wilt u de mooie voertuigen komen bekijken? Vanaf 18.30 uur zijn ze weer binnen op het park.

 

Spooktocht

16 augustus 2019 - Spoken bestaan niet!? Hier op Het Groene Eiland wel! Gisteravond was weer de jaarlijkse Spooktocht. Vele spoken, griezels en clowns hebben gezorgd voor een spannende, maar onvergetelijke avond/nacht! Dank aan alle vrijwilligers die elk jaar weer zo enthousiast mee helpen.

  

Wandelvierdaagse

15 augustus 2019 - De 4e en laatste dag van een super geslaagde Wandelavondvierdaagse. Volgend jaar weer! 

Lach & Doe dag

7 augustus 2019 - Wat hebben we weer gelachen vandaag. Het was een schitterende dag voor de Lach & Doe dag. De teams hadden maar 1 doel: zorgen voor het meeste aantal punten en een leuke prijs mee naar huis nemen. De winnaar is: Team de laatste hoop. Gefeliciteerd!

  

  

Braderie

4 augustus 2019 - Wat een top dag was het weer. Een gezellige, zomerse braderie op de Camping. Harm, alle vrijwilligers, medewerkers en standhouders, bedankt voor deze mooie dag!

Morris Minor Club

14 juni 2019 - De Morris Minor Club Nederland bestaat dit jaar 45 jaar en heeft haar tenten opgeslagen bij ons op de camping.

Prachtige antieke auto’s, een bezichtiging waard. Zo’n honderd auto liefhebbers hebben het kampement opgeslagen op het middenterrein bij het veld Uiterwaarde.

Ook ideeën voor een kampeerevenement? We hebben uitgebreide faciliteiten om het tot een onvergetelijk succes te maken.

  

Van een van onze campinggasten ontvingen wij dit filmpje van spelende bevers in het water.

Video