Informatie betreffende het coronavirus COVID-19 en uw verblijf bij Campingpark Het Groene Eiland Meer info

Nieuws

Laatste Nieuws i.v.m. Hoog water 18-07-2021

Update hoogwater zondag 18 juli 10.30 uur.

Het hoge water bereikt langzaam zijn top op de stand van NAP 7.60 op maandagmorgen.

De top van de waterstand is dan volgens verwachting (altijd onder voorbehoud) bereikt. Er is niet aan te ontkomen dat er een aantal vaste caravans bijvoorbeeld aan de Maasboulevard 34 tot 70 en Maashof 67 tot 73, die wat lager staan, nat zullen worden. Maandagmiddag hebben we een compleet overzicht.

De riolering loopt nu vol met het wassende water. Toiletten doorspoelen is dan moeilijk. Alhoewel we liever niet hebben dat er veel mensen op de camping zijn, is toiletgebouw 5 aan een kant geopend, zolang dit goed gaat. Dit is het gebouw het dichtste bij de uitgang. De slagboom is voor nu gesloten. Parkeren kan buiten de slagboom. De receptie is van 9.00 tot 18.00 uur geopend voor vragen of advies.

Voor de komende dagen is het plan als volgt:

Vanaf dinsdag zal het water snel dalen. Vanaf donderdag kunnen we fasewijs de stroomvoorziening herstellen. Monteurs komen eerst de installatie controleren en herstellen.  Hierover worden de betreffende staanplaatsen per groep apart geïnformeerd via email.

Voor het afval komen er speciale afvalbakken. Informeer bij de receptie wat en waar gestort kan worden. De normale containers zijn hiervoor niet geschikt. We krijgen veel verzoeken voor foto’s. We publiceren geen beeldmateriaal van individuele kampeerders vanwege privacy.

We hopen dat de toercaravans, fasegewijs, vanaf vrijdag weer naar de plaats terug kunnen en hopelijk kunnen we dan snel terug naar normaal.

Opnieuw: Dank voor alle steun, doe voorzichtig help elkaar en blijf gezond!

Receptie Groene Eiland

Laatste Nieuws i.v.m. Hoog water

Beste recreant,

We hebben een belangrijke update vanwege het hoge water:

Het valt enigszins mee. De verwachting is dat de waterstand zijn top bereikt op zondagavond op 780 NAP. Helaas is dit niet voor iedereen goed nieuws. De lagere gelegen toercaravans moeten of zijn weg en lager gelegen stacaravans of chalets lopen mogelijk waterschade op.

Belangrijk is om zo veel mogelijk spullen omhoog te zetten of mee naar huis te nemen.

In verband met de algemene veiligheid gaan we zaterdag om 17.00 uur de stroom van het  campingterrein uitschakelen. Vanaf dan kunnen wij uw veiligheid niet meer garanderen en adviseren wij u om dan tijdelijk niet op de camping te verblijven. Hopelijk kunnen we als het water weg is, medio dinsdag of woensdag,  weer opstarten. We gaan er van uit dat we vrijdag weer “gewoon” draaien.

We gaan nu over naar communicatie via onze Facebookpagina. We houden u dan regelmatig op de hoogte van de stand van zaken.

Dank voor alle steun, doe voorzichtig, help elkaar en blijf gezond!

 Wij kunnen op dit moment dus ook geen niuewe online boekingen aannemen. Wij proberen de website zo goed mogelijk up to date te houden en actueel te houden.

Receptie Groene Eiland

Nieuwsflits 25 juni 2021

e48318f189664be3e89b4d0409e2b30cTyhBSqNEsSymB5Fr-0

e48318f189664be3e89b4d0409e2b30cTyhBSqNEsSymB5Fr-1

e48318f189664be3e89b4d0409e2b30cTyhBSqNEsSymB5Fr-2

Annuleren in deze Coronatijd

Wij ontvangen nu regelmatig de vraag of het mogelijk is om de reeds gemaakte boekingen voor de zomervakantie nog te kunnen annuleren omdat veel landen om ons heen deels of sommigen zelfs helmaal worden vrijgegeven voor de zomervakantie.

In principe kunt u altijd een boeking annuleren, alleen zijn hier regels aan verbonden.

Bij annulering betaalt u als recreant een vergoeding aan de camping.

Meer 3 maanden voor aanvang van uw boeking, 15 % van de totaalprijs

Binnen 3 tot 2 maanden voor aanvang van de boeking, 50 % van de totaalprijs

Binnen 2 tot 1 maand voor aanvang van de boeking, 75 % van de totaalprijs

Binnen 1 maand voor aanvang van de boeking,  90% van de totaalprijs

Annuleren op dag van aankomst, 100% van de totaalprijs

Informeer bij uw annuleringsverzekering/reisverzekering of annuleren i.v.m. versoepelen van de Coronaregels is inbegrepen in uw pakket.

Nieuwsflits 18 juni 2021

Nieuwsflits  18 juni1024_1

Nieuwsflits  18 juni1024_2

Beste campingvrienden,

Het was een ander campingseizoen als anders door de Corona. In het voorseizoen begonnen we voorzichtig met allemaal regels en aanpassingen om toch te kunnen kamperen.

Maar uiteindelijk hebben we er met zijn alle, ondanks dat het anders was, toch een gezellig en mooi campingseizoen van gemaakt. Het was erg druk op de camping, maar dat bracht ook een hoop gezelligheid met zich mee. Wij hopen dat jullie er net zo van hebben genoten als ons.

Mocht u in 2021 weer een korte of lange vakantie willen plannen bij ons, dan kunt u vanaf nu online uw boeking gaan regelen. Dit is iets eerder als voorgaande jaren, we merken dat veel van onze gasten een plek bij of aan het water willen vastleggen. 

Nu we toch uw aandacht vragen, willen we u onze nieuwtjes niet onthouden:

  • Gebruik bij het online boeken de plattegrond onder het kopje: "reserveren". Op de interactieve plattegrond onder het kopje "kamperen" kunt u alvast genieten van het uitzicht op de diverse plekken. 
  • Het sanitair gebouw bij Appelhof / Waterkant 89-120 / Uiterwaarde 43-53 wordt vergroot met extra toiletten en meer bewegingsruimte. 
  • Met de ANWB, ADAC en ACSI hebben wij aantrekkelijke kortingsafspraken om in het  laagseizoen voor een vaste lage prijs te kunnen kamperen. 

Ook wordt het aantal speeltoestellen uitgebreid en hebben wij, wanneer het weer kan en mag, leuke evenementen gepland. Ook zijn wij druk met duurzaamheid, hier vertellen wij u in het voorjaar graag meer over. 

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via de mail of bel met de receptie. Wilt u ons deze winter bezoeken, dan is dit altijd mogelijk, let dan wel op de beperkte openingstijden van de receptie. 

Van een van onze campinggasten ontvingen wij dit filmpje van spelende bevers in het water.

Video

Op zoek naar dagelijks nieuws?

Buiten deze nieuwspagina hebben we veel dagelijks nieuws en leuke weetjes die wij graag met u delen. Deze nieuwsfeitjes zijn allemaal terug te vinden op onze Facebook pagina en op de app Camping Groene Eiland (te downloaden in de Google Play of App Store).