Nieuws

NK Banaanvaren

07 september 2019 - Vandaag is alweer de 11e editie van het NK Banaanvaren! De deelnemende teams dienen een aantal disciplines af te ronden waaronder: Rondje Banaan, Banaan op z'n kop, Commandorun, The Dropzone, Reversed Slalom en Slalom. Kortom: een enrom spektakel voor de deelnemers, maar ook zeker voor de toeschouwers. De teams zullen arriveren tussen 08.00 en 08.30 en om 09.00 uur zullen de eerste teams het water op gaan.

  

Waterrijk Maas en Waal

5 september 2019 - Vandaag is er een artikel geplaatst in de Belgische 'Kampeertoerist' over Waterrijk Maas en Waal. Wilt u nog wat inspiratie op doen voor uw volgende vakantie? Lees hier het artikel.

 

Keep Them Rolling

30 augustus 2019 - Ze zijn er weer dit weekend! De leden van Keep Them Rolling van de Noordwest Veluwe Groep hebben hun kamp weer opgebouwd voor dit weekend. Wilt u de mooie voertuigen komen bekijken? Vanaf 18.30 uur zijn ze weer binnen op het park.

 

Naseizoen

28 augustus 2019 - Aanstaande zaterdag eindigt het Hoogseizoen, en start het Naseizoen. Ook in het najaar is er genoeg te beleven  rondom het water van De Gouden Ham. Het wordt rustiger op de camping, er zitten minder muggen, en je kunt lekker actief bezig zijn in de natuur. Wilt u komen kamperen in september en oktober? Kijk dan verder bij onze speciale Arrangementen of boek gelijk een plaatsje aan het water.
"Stap ’s ochtends je tent uit en vul je longen met een flinke teug frisse herfstlucht, als dat geen goede morgen is!"

Spooktocht

16 augustus 2019 - Spoken bestaan niet!? Hier op Het Groene Eiland wel! Gisteravond was weer de jaarlijkse Spooktocht. Vele spoken, griezels en clowns hebben gezorgd voor een spannende, maar onvergetelijke avond/nacht! Dank aan alle vrijwilligers die elk jaar weer zo enthousiast mee helpen.

  

Wandelvierdaagse

15 augustus 2019 - De 4e en laatste dag van een super geslaagde Wandelavondvierdaagse. Volgend jaar weer! 

Lach & Doe dag

7 augustus 2019 - Wat hebben we weer gelachen vandaag. Het was een schitterende dag voor de Lach & Doe dag. De teams hadden maar 1 doel: zorgen voor het meeste aantal punten en een leuke prijs mee naar huis nemen. De winnaar is: Team de laatste hoop. Gefeliciteerd!

  

  

Braderie

4 augustus 2019 - Wat een top dag was het weer. Een gezellige, zomerse braderie op de Camping. Harm, alle vrijwilligers, medewerkers en standhouders, bedankt voor deze mooie dag!

Recreatieteam komt morgen!

12 juli 2019 - Otto, Elle en Izzi zijn er klaar voor en hebben er heel veel zin in om vanaf morgen, zaterdag 13 juli, weer van start te gaan met het spetterende animatieprogramma voor deze zomer.

Kom je ook om 10.00 uur naar de Recreatiezolder om mee te knutselen?

Tot morgen!!

Eerste gasten in Paviljoen

17 juni 2019 - Na maanden van hard werken en verbouwen hebben afgelopen weekend de eerste gasten, de fam. Pasman, gebruik gemaakt van ons Paviljoen. Een mooie ruimte voor het vieren van een familiedag, meerdaagse famile-uitjes, met kampeergroepen of met een sportevent. Neem contact op met de receptie voor meer informatie of de beschikbaarheid van het Paviljoen.

    

Morris Minor Club

14 juni 2019 - De Morris Minor Club Nederland bestaat dit jaar 45 jaar en heeft haar tenten opgeslagen bij ons op de camping.

Prachtige antieke auto’s, een bezichtiging waard. Zo’n honderd auto liefhebbers hebben het kampement opgeslagen op het middenterrein bij het veld Uiterwaarde.

Ook ideeën voor een kampeerevenement? We hebben uitgebreide faciliteiten om het tot een onvergetelijk succes te maken.

  

Panna veld en Paviljoen

Pannaspeel-en sportveld:

Tegenover het Paviljoen komt een nieuw sportveld op het gras. Hierop kun je voetballen, hockeyen, basketballen, volleyballen. Het veld zal half mei klaar zijn. We maken er een mooie opening van samen met de opening van het Paviljoen.

Paviljoen:

Het paviljoen is een voorziening voor groepen die op de camping verblijven. Het is de voormalige kantine van de Maasterp. Het paviljoen is geschikt tot ca. 60 personen en heeft aan elke zijde een buitenterras. Direct naast het paviljoen ligt een groot veld om met grote groepen te kamperen.

Dus ook voor meerdaagse famile-uitjes, kampeergroepen, sportevent met overnachten. Meer informatie over het Paviljoen, kijk op deze pagina.

Afval scheiden

Het afval gaan we vanaf nu scheiden in huishoudelijk restafval in de ondergrondse containers. Het plastic in de korven, glas in de ondergrondse containers, papier in de papiercontainer en we hebben overal groenafvalbakken staan. Voor het vlakglas, ijzer en hout is het melden bij de receptie en kan het afval afgeleverd worden in de milieustraat ( tegen betaling). Het zal beslist even wennen zijn, maar we hopen en rekenen op ieders medewerking.

Recreatieteam 2019

Donderdag 30 mei, vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni komt het animatieteam weer op onze camping!  Ze zijn zich nu al aan het voorbereiden om een leuk programma in elkaar te zetten. Samen gaan we er een leuk weekend van te maken! 

Daarna is het animatieteam er weer vanaf zaterdag 13 juli.

6 weken lang draaien ze dagelijks een vol programma voor jong en oud. Tussen 18.30 en 19.00 uur kun je meelopen met de eendenclubpromotoer en loop je samen naar het theater toe. Otto, Elle en Izzi verzorgen daar dagelijks een optreden. Het recreatieteam heeft er hartstikke veel zin in, doen jullie mee?

Bekijk het programma hier.

nieuwjaarsbijeenkomst en vooruitblik op 2019

De nieuwjaarsreceptie 2019 werd weer druk bezocht. De nieuwe uitbreiding van de kantine bij het terras werd meteen in gebruik genomen. Tijdens de nieuwjaarsreceptie werd traditioneel het nieuwjaarspraatje gehouden en het laatste nieuws gedeeld.

Het komend jaar staat in het teken van duurzaamheid. Voor het afval wordt er een nieuw scheidingsysteem met ondergrondse afvalcontainers in gebruik genomen. Glas, papier en plastic wordt hier gescheiden van het overige restafval. Bij het milieu-inzamelstation kan ijzer, hout en grof afval worden aangeboden tegen betaling.  

In en bij de kantine is vrij en gratis WIFI. Daar kan dit zonder gebruik te moeten maken van een inlogcode. Op de camping blijft het bekende WIFI inlogsysteem. De voormalige kantine van de Maasterpgedeelte wordt nu omgebouwd als recreatieruimte en krijgt ook een functie voor groepen. Wanneer een bijvoorbeeld een groep kampeerders hier op de camping verblijft, kan de ruimte gebruikt worden voor bijvoorbeeld een gezamelijk ontbijt of een andere activiteit.  

Net als in 2018 zijn er ook voor 2019 weer verschillende bekende maar ook nieuwe evenementen gepland. De bestaande toppers komen terug, zoals de Braderie, het Fuikfeest en natuurlijk ook weer de Lach en Doedag, de Spooktocht en het Volleytoernooi. Nieuw voor 2019 is een groot touwtrektoernooi en een avond wandel4daagse. 

De nieuwjaarsbijeenkomst was zeker een mooie start voor 2019! Het wordt beslist weer een mooi seizoen.

Nieuw speeltoestel.

Het nieuwe speeltoestel is klaar!! Wil je hem gaan bewonderen?  Het toestel staat tegenover het veldje van "de Appelhof".

Veel speelplezier!!

   

Van een van onze campinggasten ontvingen wij dit filmpje van spelende bevers in het water.

Video

Kerstgroet 2018

Kerstgroet

Van een van onze campinggasten ontvingen wij dit filmpje van spelende bevers in het water.

Bob de Bever

Met pinksteren hebben we onze nieuwe mascotte geintroduceerd!

Zijn naam is : BOB 

Jong en oud waren erg enthousiast en wilde graag met Bob op de foto!

Wil je ook met Bob op de foto? Hij is dit seizoen nog regelmatig op de camping zien!

 

Nieuwe "speel-boot" op het Tussenveldje!

Op het Tussenveldje is het speeltoestel vervangen voor een prachtig nieuw speel/zand toestel. Het toestel is gemaakt van duurzaam materiaal!

Wij wensen alle kinderen heel veel speelplezier!!!

 

Kapster Henriette komt weer elke zaterdag naar de camping!

Zaterdag 14 april, komt kapster Henriette weer elke zaterdag met haar "kappersbusje" op de camping staan.

U bent van harte welkom vanaf half 3 tot half 7 uur.