Informatie betreffende het coronavirus COVID-19 en uw verblijf bij Campingpark Het Groene Eiland Meer info

Nieuws

Camping blijft open!

De veiligheidsdienst Gelderland-Zuid heeft ons gevraagd om alle sanitaire accommodaties op de camping te sluiten. Ze vragen dit omdat het risico zou kunnen bestaan dat het Corona-virus in de sanitaire ruimten wordt overgedragen.

De camping mag gelukkig wel open blijven en u mag met uw gezin komen kamperen. 

Heeft u in de caravan of chalet een eigen douche en/of toilet dan kunt u deze dus gewoon gebruiken. Ook de uitstort voor het chemisch toilet en de uitstort voor campers blijven beschikbaar.

Zodra de maatregel mag worden opgeheven, zullen wij u dit meteen laten weten.

Hebt u verder nog vragen dan horen wij dat graag. De receptie is dagelijks geopend van 09.00 tot 17.00 uur om uw vragen te beantwoorden.

IMG-3247.jpg

Gelukkig nieuwjaar - 2020!

5 januari 2020 - Wij hopen dat het een geweldig kampeerjaar mag worden met veel gezelligheid, heerlijke zomeravonden, lekker eten en drinken en dat alles in een prachtige groene omgeving!

Wist u dat...
- onze camping voor onze gasten gesloten is van 13-01-2020 tot en met 23-02-2020. De receptie is wel geopend van 10-16 uur;
- de kantine omgetoverd wordt tot schitterend eetcafé "Het Groene Hart" met een frisse en nieuwe inrichting. Vanaf komend kampeerseizoen kun je komen genieten van een heerlijke lunch of een lekker speciaal biertje op deze unieke plek aan het water;
- wij afgelopen seizoen ons groepskamperen hebben uitgebreid en een prachtig Paviljoen (groepsruimte) aan ons aanbod hebben toegevoegd. Kom je groepskamperen, dan is deze ruimte bijvoorbeeld de ideale gezamelijke ontmoetingsplaats!

Op Camping Groene Eiland verveel je je geen moment! Ook in 2020 worden er vele activiteiten georganiseerd voor zowel jong als oud! Kijk gauw naar onze kalender zodat je geen activiteit hoeft te missen!

Camping  het groene eiland 9 - Copy.jpg Camping  het groene eiland  23.jpg  

Einde zomerseizoen, start winter

26 oktober 2019 - Het is herfst, het kampeerseizoen 2019 zit er al weer bijna op. Aanstaande donderdag is de laatste dag van het reguliere "zomerseizoen" dat loopt van 01 april tot 31 oktober.

Wil je ook in de winter optimaal genieten van je chalet of stacaravan? Boek dan ook eens een "winterperiode". Aanmelden hiervoor kan tot woensdag 30 oktober a.s. Vrijdag 1 november gaan wij het water afsluiten bij alle plaatsen die niet zijn aangemeld voor de winter. Dit houdt in dat u vanaf vrijdag ook niet meer mag overnachten op de camping. Voor de wintergasten is de slagboom geopend van 09.00 tot 17.00 uur.

Fijne winter en tot 2020!!!

Vacature buitendienstmedewerker

25 oktober 2019 - Voor onze camping zijn we op zoek naar een buitendienstmedewerker.

Hij of zij is dagelijks bezig om het terrein netjes en opgeruimd te houden, de voorkomende eenvoudige storingen op te lossen en ervoor te zorgen dat de gasten een fijne tijd op onze camping hebben.

Je bent een vrolijk type, vindt het fijn om buiten te zijn en mensen te helpen. Bij voorkeur kom je uit de buurt en ken je de regio.

Het gaat in eerste instantie om een jaarcontract en natuurlijk heb je de gebruikelijke vrije dagen en vakanties, maar je moet ook rekening houden met werken wanneer anderen vrij zijn.
De CAO verblijfsrecreatie is van toepassing en het gaat om 38 uur per week.

Ben je op korte termijn beschikbaar, reageer dan op deze oproep met een toelichting waarom jij de juiste man of vrouw bent waarnaar we op zoek zijn.

Reageer of wil je meer informatie, stuur een mail naar: info@groeneeiland.nl, contactpersoon is dhr. A. van Ooijen.

   

NK Banaanvaren

07 september 2019 - Vandaag is alweer de 11e editie van het NK Banaanvaren! De deelnemende teams dienen een aantal disciplines af te ronden waaronder: Rondje Banaan, Banaan op z'n kop, Commandorun, The Dropzone, Reversed Slalom en Slalom. Kortom: een enrom spektakel voor de deelnemers, maar ook zeker voor de toeschouwers. De teams zullen arriveren tussen 08.00 en 08.30 en om 09.00 uur zullen de eerste teams het water op gaan.

  

Waterrijk Maas en Waal

5 september 2019 - Vandaag is er een artikel geplaatst in de Belgische 'Kampeertoerist' over Waterrijk Maas en Waal. Wilt u nog wat inspiratie op doen voor uw volgende vakantie? Lees hier het artikel.

 

Keep Them Rolling

30 augustus 2019 - Ze zijn er weer dit weekend! De leden van Keep Them Rolling van de Noordwest Veluwe Groep hebben hun kamp weer opgebouwd voor dit weekend. Wilt u de mooie voertuigen komen bekijken? Vanaf 18.30 uur zijn ze weer binnen op het park.

 

Naseizoen

28 augustus 2019 - Aanstaande zaterdag eindigt het Hoogseizoen, en start het Naseizoen. Ook in het najaar is er genoeg te beleven  rondom het water van De Gouden Ham. Het wordt rustiger op de camping, er zitten minder muggen, en je kunt lekker actief bezig zijn in de natuur. Wilt u komen kamperen in september en oktober? Kijk dan verder bij onze speciale Arrangementen of boek gelijk een plaatsje aan het water.
"Stap ’s ochtends je tent uit en vul je longen met een flinke teug frisse herfstlucht, als dat geen goede morgen is!"

Spooktocht

16 augustus 2019 - Spoken bestaan niet!? Hier op Het Groene Eiland wel! Gisteravond was weer de jaarlijkse Spooktocht. Vele spoken, griezels en clowns hebben gezorgd voor een spannende, maar onvergetelijke avond/nacht! Dank aan alle vrijwilligers die elk jaar weer zo enthousiast mee helpen.

  

Wandelvierdaagse

15 augustus 2019 - De 4e en laatste dag van een super geslaagde Wandelavondvierdaagse. Volgend jaar weer! 

Lach & Doe dag

7 augustus 2019 - Wat hebben we weer gelachen vandaag. Het was een schitterende dag voor de Lach & Doe dag. De teams hadden maar 1 doel: zorgen voor het meeste aantal punten en een leuke prijs mee naar huis nemen. De winnaar is: Team de laatste hoop. Gefeliciteerd!

  

  

Braderie

4 augustus 2019 - Wat een top dag was het weer. Een gezellige, zomerse braderie op de Camping. Harm, alle vrijwilligers, medewerkers en standhouders, bedankt voor deze mooie dag!

Eerste gasten in Paviljoen

17 juni 2019 - Na maanden van hard werken en verbouwen hebben afgelopen weekend de eerste gasten, de fam. Pasman, gebruik gemaakt van ons Paviljoen. Een mooie ruimte voor het vieren van een familiedag, meerdaagse famile-uitjes, met kampeergroepen of met een sportevent. Neem contact op met de receptie voor meer informatie of de beschikbaarheid van het Paviljoen.

    

Morris Minor Club

14 juni 2019 - De Morris Minor Club Nederland bestaat dit jaar 45 jaar en heeft haar tenten opgeslagen bij ons op de camping.

Prachtige antieke auto’s, een bezichtiging waard. Zo’n honderd auto liefhebbers hebben het kampement opgeslagen op het middenterrein bij het veld Uiterwaarde.

Ook ideeën voor een kampeerevenement? We hebben uitgebreide faciliteiten om het tot een onvergetelijk succes te maken.

  

Van een van onze campinggasten ontvingen wij dit filmpje van spelende bevers in het water.

Video