Groepskamperen

Groepen

Sinds 2019 biedt Camping Groene Eiland speciale mogelijkheden voor (kamperende) groepen van max. 60 personen aan. Wie met een vereniging, familie of vriendengroep komt kamperen heeft de mogelijkheid om gezellig samen op een veld te staan. Daarnaast heeft de groep de beschikking over een extra accommodatie die u kunt gebruiken als gemeenschapsruimte of om samen te ontbijten, lunchen, dineren of voor een workshop of training. 

   

De inrichting:

Het Paviljoen is ca. 100 m2 groot, heeft een eenvoudige keuken met 1 grote losse koelkast en aan elke zijde een ruim buitenterras. Met de inductie kookplaten kunnen eenvoudige maaltijden warm gemaakt worden. Het Paviljoen is verwarmd en ook voorzien van airco. Ook zijn er standaard een aantal spellen aanwezig, zoals sjoelbakken, kaartspelen ed.. In het hoogseizoen ( juli & augustus) is de ruimte standaard gereserveerd voor het recreatiewerk.

Het groepskampeerterrein:

Op het naast gelegen groepsterrein kunnen max. 5 caravans en/of tenten staan. Er zijn aansluitingen voor elektra en watertappunten. Er is WIFI (tegen betaling) en in de directe nabijheid zijn toiletten en (gratis) douches aanwezig. Het groepsterrein kan ook gebruikt worden voor kleinschalige evenementen. Parkeerplaatsen in de directe nabijheid. Elders op het terrein hebben we uiteraard nog meer kampeerplaatsen beschikbaar, mocht dit nodig zijn. We hebben uiteraard nog veel andere voorzieningen zoals de Bistro met gratis WIFI, een snackbar en veel speel-, sport- en wandelgelegenheden. Ook hebben we watersportmogelijkheden, zoals banaanvaren of waterskiën.

Kosten:

Wanneer je op het groepskampeerterrein staat en je bent minimaal met 4 caravans of (groeps-) tenten, dan is de huur gratis. Je betaalt dan de reguliere kampeer overnachtingtarieven. Je hebt wel te maken met vaste servicekosten. Dit is bijvoorbeeld voor de bijdrage energie verwarming of airco, toezicht en de (na-) controle. De vaste servicekosten bedragen € 90,-. De schoonmaakkosten bedragen € 75,-. U dient het Paviljoen wel veegschoon achter te laten en de prullenbakken e.d. leeg te maken. De borg bedraagt € 100,-.  Mocht je alleen het paviljoen huren of heb je elders staanplaatsen op de camping, dan is de huur € 132,- per dag voor een groep t/m 20 personen. Voor elke persoon meer betaalt u € 12,50 p.p. Huisdieren zijn NIET toegestaan in het Paviljoen.

Het gebruik van zgn. Partypoppers of andere confettikanonnen e.d. is niet toegestaan.

De camping, en dus ook het Paviljoen, is gesloten van 15 januari 2023 tot 26 februari 2023.

Interesse?

We maken graag een aantrekkelijk voorstel. Stuur een aanvraag via het contactformulier of neem contact met ons op via de e-mail (info@groeneeiland.nl)

Handige contacten of adressen voor groepskamperen

Banaanvaren / wakeboarden of waterskien: waterskischool de Uitvliet (op de camping)
Struinroute Moringerwaarden  een van de Gelderse struinroutes
Forellen vissen visvijvers ‘t Mun
Volleybal, trapveldje, speurtocht op camping aanwezig
Recreatieactiviteiten op de camping zie recreatieprogramma op website

Boot, zeilboot of sloep huren

Riverside Outdoor
Outdoor activiteiten       Riverside Outdoor
Tuinen van Appeltern    Tuinen van Appeltern
Binnenspeeltuin Wijchen binnenspeeltuin Wijchen

Handige contacten:

Winkeltje en Bistro Beach 22 Op de camping

Dichtbijzijnde vestiging of online bestellen:

Albert Heijn        

AH Druten

Jumbo Beneden-Leeuwen

Jumbo Ben.-Leeuwen

Lidl Beneden-Leeuwen

Lidl Ben.-Leeuwen

Restaurants in directe nabijheid:

Moeke Mooren / Korenmolen / rondvaart

Moeke Mooren

Forellenvisvijvers ’t Mun

forellenvijver ‘t Mun

Foepy's aan de Maas

https://foepys.nl

Pizza bezorgservice Appeltern  

Pizza Appeltern

Barbecue A tot Z

Barbecue incl. bestek etc.