Paviljoen

Nieuw in 2019!

Het Paviljoen kan gebruikt worden voor groepen. Het is geschikt tot ca.60 personen en heeft aan elke zijde een buitenterras. Direct naast het paviljoen ligt een groot veld om met grote groepen te kamperen.

Dus ook voor meerdaagse famile-uitjes, kampeergroepen, sportevent met overnachten, etc.

De inrichting:

Het Paviljoen is ca. 100 m2 groot en heeft een eenvoudige keuken met 2 losse grote koelkasten. Met de elektrische kookplaat kunnen eenvoudige maaltijden warm gemaakt worden. Het Paviljoen is verwarmd en ook voorzien van airco. Ook zijn er standaard een aantal spellen aanwezig, zoals sjoelbakken, kaartspelen ed.. In het hoogseizoen (13 juli tot 20 augustus) is de ruimte voor een aantal uren per dag standaard gereserveerd voor het recreatiewerk, hier dien je met de planning rekening mee te houden.

Het groepskampeerterrein:

Op het tegenover gelegen groepsterrein kunnen ca. 20 caravans en/of tenten staan. Er zijn aansluitingen voor elektra en watertappunten. Er is WIFI (tegen betaling) en in de directe nabijheid zijn toiletten en (gratis) douches aanwezig. Het groepsterrein kan ook gebruikt worden voor kleinschalige evenementen. Parkeerplaatsen in de directe nabijheid. Elders op het terrein hebben we uiteraard nog meer kampeerplaatsen beschikbaar, mocht dit nodig zijn. We hebben uiteraard nog veel andere voorzieningen zoals de kantine met gratis WIFI, een snackbar en veel speel, - sport en wandelgelegenheden. Ook hebben we watersportmogelijkheden, zoals banaanvaren of waterskiën.

Om gebruik te maken van het Paviljoen hoef je niet op het groepskampeerterrein te gaan staan, maar het is natuurlijk wel handig om je ontbijt of spelruimte in de directe nabijheid te hebben. Ook is er de mogelijkheid gezinstenten te huren, zie afbeelding. Vraag bij de receptie voor meer informatie en beschikbaarheid.

Kosten:

Wanneer je op het groepskampeerterrein gaat staan en je bent minimaal met 4 caravans of (groeps-)tenten, dan is de huur gratis. Je betaalt dan de reguliere kampeer overnachtingtarieven. Je hebt wel te maken met vaste servicekosten. Dit is bijvoorbeeld voor de bijdrage energie verwarming of airco, toezicht en de (na-) controle. De vaste servicekosten zijn € 75,-. Hierbij gaan we vanuit dat je het Paviljoen netjes achterlaat. De borg bedraagt € 150,-.  Mocht je alleen het paviljoen huren of heb je elders staanplaatsen op de camping, dan is de huur € 100,- per dag, excl. de vaste service-kosten.

Bijzondere en grote sportgroepen?

Voor Scouting, jeugd en watersportverenigingen of grote groepen maken we graag een aantrekkelijk voorstel. Stuur een aanvraag via het contactformulier of neem contact met ons op via de email.

Huishoudelijk reglement:

Voor het gebruik hebben we nog een huishoudelijk reglement. In het reglement zijn de huishoudelijke regels opgenomen zoals het niet roken, alcoholgebruik minderjarigen  en muziek tot 24.00 uur.

Catering:

Als catering kunnen we afspraken maken bij onze eigen snackbar (Frans Patat), A - Z barbecue of de PIZZA bezorgservice in Appeltern. In de directe nabijheid zijn er diverse restaurants waar je met je groep terecht kunt.