Informatie betreffende het coronavirus COVID-19 en uw verblijf bij Campingpark Het Groene Eiland Meer info

Corona nieuws

bever therapy.png

Laatste update 24-03-2020 11.00:   DE CAMPING GAAT OPEN! 

ALGEMENE SITUATIE:

Camping Groene Eiland houdt de ontwikkeling omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten. We houden nauw contact met de daarvoor aangewezen instanties en volgen de maatregelen van het RIVM, de GGD en de overheid. Op deze pagina zullen we de informatie en ons concrete stappenplan blijven actualiseren. Ook de beleidsmatige veranderingen zullen we hier plaatsen. Ons beleid passen we steeds aan op de actuele richtlijnen. Hieronder vind je een overzicht van veel gestelde vragen en antwoorden:

 

1. WELKE MAATREGELEN NEEMT CAMPING GROENE EILAND OM VERSPREIDING TE VOORKOMEN? 

Wij volgen het landelijke beleid van de RIVM en de overheid. Dit betekent dat de camping wel open gaat. De horeca (eetcafe en campingwinkel) blijft tot 1 juni tijdelijk gesloten. We gaan de mogelijkheden bekijken om van onze snackbar een afhaalmogelijkheid te maken.

De toiletgebouwen worden extra schoongemaakt. Een aantal toeristische plaatsen, houden we tot 1 juni onbezet. Dit doen we om de normale drukte bij de sanitaire voorzieningen te beperken en iedereen op deze manier voldoende ruimte te bieden.

De vaste gasten hebben hun eigen wasgelegenheid, toilet en vaak ook een douche. Zij mogen daarom tijdelijk geen gebruik maken van de algemene sanitaire voorzieningen. Dit doen we om zo min mogelijk drukte bij de sanitaire voorzieningen te krijgen.

Geef iedereen de ruimte! Uiteindelijk heeft iedereen een eigen verantwoordelijkheid. De kinderen mogen samen spelen. We leggen daarom geen beperkingen op bij onze speelvoorzieningen, maar we houden de situatie wel steeds nauwlettend in de gaten.

Geplande recreatie-activiteiten, zoals de komst van de Paashaas gaan niet door. Daar heeft hij vast begrip voor! Op onze website staan suggesties welke activiteiten je wel als gezin of samen kunt gaan doen, zoals een speurtocht in de natuur of over onze eilanden, vissen bij de forellenvisvijvers of bezoek aan de Tuinen van Appeltern, komende dagen vullen we dit verder aan. Er is genoeg te doen! 

Op de receptie werken wij met een balie. Graag maximaal 1 persoon tegelijk naar binnen en afstand houden. Betalingen bij voorkeur door te pinnen.

Heeft u nog hierover of andere vragen, onze medewerkers staan graag voor u klaar. Bij voorkeur per email of per telefoon. Het is voor u en voor ons allemaal erg spannend. Graag begrip wanneer het niet helemaal lekker loopt. We proberen er het beste van te maken! 

2. WAT ALS IK MIJN VAKANTIE WIL ANNULEREN?

Wilt u de vakantie annuleren? Check dan de voorwaarden van de annuleringsverzekering. Onze camping is nog steeds toegankelijk. Let op: Aan annuleren zijn kosten verbonden. Zelf hanteren wij de RECRON voorwaarden.

Heeft u een groepsevenement op onze camping gepland, overleg dan over de mogelijkheden om naar een later moment te verzetten. Heeft u een aanbetaling gedaan, dan kunt u deze een later moment alsnog gebruiken.

Voor meer informatie over het Coronavirus verwijzen wij je naar de website van het RIVM: www.rivm.nl/coronavirus