Informatie betreffende het coronavirus COVID-19 en uw verblijf bij Campingpark Het Groene Eiland Meer info

Corona nieuws

Ook tijdens een vakantie in Nederland houdt iedereen zich aan de basisregels tegen corona.

  • - Een groep mag bestaan uit maximaal 4 personen. Er geldt een uitzondering voor mensen die op 1 adres wonen.
  • - Per 26 juni vervallen de maximale groepsgtrootte en de mondkapjesplicht (met uitzonderingen, zoals openbaar vervoer).
  • - Om doorstroming te voorkomen zijn de sanitaire accomodatie's aangepast.

ALGEMENE SITUATIE:

Camping Groene Eiland houdt de ontwikkeling omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten. We houden nauw contact met de daarvoor aangewezen instanties en volgen de maatregelen van het RIVM, de GGD en de overheid. Op deze pagina zullen we de informatie en ons concrete stappenplan blijven actualiseren. Ook de beleidsmatige veranderingen zullen we hier plaatsen. Ons beleid passen we steeds aan op de actuele richtlijnen. Hieronder vind je een overzicht van veel gestelde vragen en antwoorden:

1. WELKE MAATREGELEN NEEMT CAMPING GROENE EILAND OM VERSPREIDING TE VOORKOMEN? 

Wij volgen het landelijke beleid van de RIVM en de overheid. 

De winkel en de cafetaria zijn weer geopend volgens de openingstijden zoals vermeld op de website. 

De toiletgebouwen zijn geopend. U kunt gebruik maken van de toiletten en de douches. De wasbakken blijven buiten gebruik. Afwassen, tanden poetsen, scheren dient u bij voorkeur te doen in uw eigen caravan. De stortplaats voor het chemisch toilet en de stortplaats van de campers zijn geopend. Houd overal op de camping rekening met de verplichte 1,5 meter afstand.

Ook op de camping geldt de regel van maximaal 4 bezoekers per huishouden (kamperplaats) mochten wij constateren dat er teveel gasten/bezoekers zijn, dan zullen wij hier maatregelen treffen en u aanspreken op uw verantwoordelijkheid. 

Geef iedereen de ruimte! Uiteindelijk heeft iedereen een eigen verantwoordelijkheid. 

Recreatie-activiteiten gaan op 17 juli a.s. van start. Op onze website staan suggesties welke activiteiten je wel als gezin of samen kunt gaan doen, zoals een speurtocht in de natuur of over onze eilanden, vissen bij de forellenvisvijvers.  Er is genoeg te doen! 

Op de receptie werken wij met een balie. Graag maximaal 2 personen tegelijk naar binnen en afstand houden. Betalingen bij voorkeur door te pinnen.

Heeft u nog hierover of andere vragen, onze medewerkers staan graag voor u klaar. Bij voorkeur per email of per telefoon. Het is voor u en voor ons allemaal erg spannend. Graag begrip wanneer het niet helemaal lekker loopt. We proberen er het beste van te maken! 

2. WAT ALS IK MIJN VAKANTIE WIL ANNULEREN?

Wilt u de vakantie annuleren? Annuleren i.v.m. Corona is alleen mogelijk indien u of uw gezinsleden besmet zijn of verschijnselen vertonen die kunnen duiden op Corona.  Check altijd de voorwaarden van uw annuleringsverzekering. Onze camping is op dit moment gewoon toegankelijk. Let op: Aan annuleren zijn kosten verbonden.

Ook voor boekingen in het seizoen 2021 gelden de algemene annuleringsvoorwaarden (HISWA-RECRON).

 Het actuele nieuws over het Coronavirus vindt u op de overheidswebsite:

 https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19

 Voor reizigers vanuit het buitenland is er een extra overheidswebsite: 

 https://www.government.nl/topics/coronavirus-covid-19/visiting-the-netherlands-from-abroad/checklist

 Informatiepagina van branchevereniging HISWA-RECRON, waarbij wij aangesloten zijn, voor recreanten

https://www.hiswarecron.nl/voor-jouw-veiligheid