Informatie betreffende het coronavirus COVID-19 en uw verblijf bij Campingpark Het Groene Eiland Meer info

Corona nieuws

bever therapy.png

Ook tijdens een vakantie in Nederland houdt iedereen zich aan de basisregels tegen corona.

  • -Beperk de reisbewegingen, het aantal uitstapjes en contactmomenten met andere mensen.
  • -Een groep mag bestaan uit maximaal 2 personen. Er geldt een uitzondering voor mensen die op 1 adres wonen.
  • -Mijd drukte en reis buiten de spits. Voor korte afstanden geldt: ga waar mogelijk lopen of pak de fiets.
  • -Kies niet voor de grote toeristische trekpleisters, maar denk eens aan een andere regio of stad. 
  • -Neem mondkapjes mee.
  • -Houd u als reiziger in eigen land aan alle basisregels. Bij klachten die lijken op corona blijft u thuis en maakt u een testafspraak.
  • -Bekijk de websites van gemeenten en veiligheidsregio’s waar u naartoe gaat. Soms gelden er extra maatregelen in de regio's om verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Op het moment is het niet meer mogelijk om bij ons te kamperen, het seizoen loopt van 27/3 tot en met 01/11. Wij hopen dat we het seizoen van 2021 met frisse moed weer kunnen beginnen. En als het nodig is houden wij u tegen die tijd hier op de hoogte van alle Corona maatregelen. 

Laatste update 04 juli 2020 17.00 uur 

ALGEMENE SITUATIE:

Camping Groene Eiland houdt de ontwikkeling omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten. We houden nauw contact met de daarvoor aangewezen instanties en volgen de maatregelen van het RIVM, de GGD en de overheid. Op deze pagina zullen we de informatie en ons concrete stappenplan blijven actualiseren. Ook de beleidsmatige veranderingen zullen we hier plaatsen. Ons beleid passen we steeds aan op de actuele richtlijnen. Hieronder vind je een overzicht van veel gestelde vragen en antwoorden:

 

1. WELKE MAATREGELEN NEEMT CAMPING GROENE EILAND OM VERSPREIDING TE VOORKOMEN? 

Wij volgen het landelijke beleid van de RIVM en de overheid. 

De winkel, de cafetaria en het eetcafé zijn geopend volgens de normale reguliere openingstijden zoals vermeld op de website.

De toiletgebouwen zijn inmiddels weer geopend. U kunt gebruik maken van de toiletten en de douches. De wasbakken blijven buiten gebruik. Afwassen, tanden poetsen, scheren dient u bij voorkeur te doen in uw eigen caravan. De stortplaats voor het chemisch toilet en de stortplaats van de campers zijn geopend. Houd overal op de camping rekening met de verplichte 1,5 meter afstand.

Geef iedereen de ruimte! Uiteindelijk heeft iedereen een eigen verantwoordelijkheid. Kinderen tot 18 jaar mogen samen zijn zonder onderlinge afstand van 1,5 meter. Ook mogen zij samen sporten, chillen enz.

Geplande recreatie-activiteiten voor de jeugd gaan op 11 juli a.s. van start. Evenementen zoals Live muziek in het Eetcafé zullen dit jaar helaas niet gehouden worden. Ook andere feestjes in en rond de Horeca zijn niet teogestaan. Op onze website staan suggesties welke activiteiten je wel als gezin of samen kunt gaan doen, zoals een speurtocht in de natuur of over onze eilanden, vissen bij de forellenvisvijvers of bezoek aan de Tuinen van Appeltern.  Er is genoeg te doen! 

Op de receptie werken wij met een balie. Graag maximaal 2 personen tegelijk naar binnen en afstand houden. Betalingen bij voorkeur door te pinnen.

Heeft u nog hierover of andere vragen, onze medewerkers staan graag voor u klaar. Bij voorkeur per email of per telefoon. Het is voor u en voor ons allemaal erg spannend. Graag begrip wanneer het niet helemaal lekker loopt. We proberen er het beste van te maken! 

2. WAT ALS IK MIJN VAKANTIE WIL ANNULEREN?

Wilt u de vakantie annuleren? Annuleren i.v.m. Corona is alleen mogelijk indien u of uw gezinsleden besmet zijn of verschijnselen vertonen die kunnen duiden op Corona.  Check altijd de voorwaarden van uw annuleringsverzekering. Onze camping is gewoon toegankelijk. Let op: Aan annuleren zijn kosten verbonden. Zelf hanteren wij de RECRON voorwaarden.

Voor meer informatie over het Coronavirus verwijzen wij je naar de website van het RIVM: www.rivm.nl/coronavirus