Arrangementen

Heerlijk nazomeren op Camping Groene Eiland!? Op Camping Groene Eiland hebben we kamperen niet alleen ontzettend leuk gemaakt, maar ook nog eens voordelig! We hebben diverse arrangementen samengesteld die het kamperen in de september-maand extra voordelig en aantrekkelijk maken. 

Maak een keuze uit de volgende arrangementen:
Arrangement: NK Banaanvaren
Arrangement: Uit de Schaduw van Appeltern
Arrangement: Mystery Gardens in Lights

Arrangement: NK Banaanvaren

Komt u ook de vele deelnemers aanmoedigen tijdens het NK Banaanvaren? Het NK Banaanvaren is een laagdrempelig evenement (in theorie kan iedereen het, ook als je zonder banaanvaar genen bent geboren) en het is voor ieder wat wils. Voor de fanatieke deelnemers, die voor de prijzen gaan en ook voor de gezelligheidsmensen, die meedoen voor de lol. Het is nog mogelijk om je aan te melden als team. Bekijk voor meer informatie over het NK Banaanvaren de website.

Datum arrangement: vrijdag 6 t/m zondag 8 september
Prijs voor deelnemende teams: € 29,00
Prijs voor niet-deelnemende teams: € 60,00
Prijs is inclusief 2 personen, een kleine kampeerplek aan het water, stroom, parkeerplaats voor de auto en toeristenbelasting.

Reserveer nu

  

Arrangement: Uit de Schaduw van Appeltern

Combineer een weekend kamperen met een unieke voorstelling in het openluchttheater van Appeltern. In een regie van Sharon Semeijn en naar het script van Wim van Leeuwen & Monique Leijen spelen acteurs uit Maas en Waal het bijzondere, gedeeltelijk historische, verhaal van Joan Derk. Dit alles onder de bezielende muzikale begeleiding van Stanley Stokkermans.

De vrijheid van meningsuiting, nog vers in ons geheugen door JE SUIS CHARLIE, Bohmermann beledigt Erdogan en wordt door Merkel het zwijgen opgelegd. Social Media; een middel om een boodschap anoniem massaal en gelijktijdig te kunnen verspreiden. Nieuw? Nee, ook hier herhaalt de historie zich als een weerspiegeling van de tijdsgeest en maakt het onze hoofdpersoon met urgentie relevant.

Datum arrangement: vrijdag 6 t/m zondag 8 september
Prijs arrangement: € 80,00 
Prijs is inclusief 2 personen, 2 entreebewijzen voor 1 avond, een kampeerplek aan het water, stroom, parkeerplaats voor de auto en toeristenbelasting. Beschikbaarheid onder voorbehoud. Geef bij boeking aan welke avond de voorkeur heeft voor theater: 6 of 8 september.

Reserveer nu

 

Arrangement: Mystery Gardens in Lights

Een heerlijk weekendje kamperen in combinatie met een bezoek aan de Mystery Gardens in Lights? Natuurlijk wordt er gezorgd voor spektakel met lasers, met mist en met geluid... maar het gaat ook om de eenvoud en de intimiteit van de tuin. Het lint van licht leidt bezoekers langs aangelichte bomen en stralend water, maar ook langs border lampen, sfeervolle kaarsen op terrastafels en vuurkorven op beschutte plekjes. Bekijk voor meer informatie de website.

Datum arrangement: vrijdag 27 t/m zondag 29 september
Prijs arrangement: € 65,00 
Prijs is inclusief 2 personen, 2 entreebewijzen voor 1 avond, een kampeerplek aan het water, stroom, parkeerplaats voor de auto en toeristenbelasting. 

Reserveer nu

   

Wijzingen en beschikbaarheid onder voorbehoud.