Ga direct naar:

Campingpark Het Groene Eiland in Appeltern

Je kampeer avontuur kan beginnen!

Campingpark Het Groene Eiland ligt op het rechterdeel van een schiereiland midden in het watersportrecreatiegebied De Gouden Ham tussen de dorpen Appeltern en Maasbommel.  Een schitterende plek waar je als gast helemaal tot rust kunt komen. Hier ruik je de natuur en leef je tussen het stromende water. 

De ontvangst en de voorzieningen, met o.a. nieuwe toiletgebouwen en een gezellige bar, watersport, WIFI en veel recreatieactiviteiten zorgen ervoor dat u zichzelf direct thuis voelt. U kampeert direct of vlakbij het water!

Kampeer je graag aan het water, of juist met uitzicht op het water of dicht bij een sanitair gebouw? Op campingpark Het Groene Eiland kan het allemaal, want met ruim 250 plaatsen is er volop keuze. De medewerkers van Het Groene Eiland helpen u graag om voor jou de beste plaats uit te kiezen!

De camping is door de ANWB met 4,5 ster hoog gewaardeerd, en staat bekend om goede recencies van de gasten. De eigenaar is nauw betrokken bij het beheer. Niet voor niets is de camping regelmatig uitgeroepen als de beste camping van de regio.

Mogelijkheden genoeg voor een avontuurlijke kampeervakantie, kijk op deze site voor alle mogelijkheden!